Vrijwilligersfunctie – gezellig kletsen en samen borduren, wandelen, rummikub of kaarten maken in Ossendrecht Vrouwelijk gezelschap gezocht voor 57-jarige dame uit Ossendrecht, om samen in actie/beweging te komen. Leger des Heils W&G ZWN Ossendrecht
Vacaturenummer
  • 106968
Soort werk
  • Social work
Datum
  • 24/10/2018
Rijbewijs nodig
  • -
Vrijwilligersverzekering
  • -
Reiskostenvergoeding
  • -
BHV nodig
  • -
Onkostenvergoeding
  • -

Over het Leger des Heils


Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Extramuraal Zeeland:
Extramuraal Zeeland geeft ondersteuning, begeleiding en hulp aan mensen en gezinnen die moeite hebben met het zelfstandig wonen. Dreigende huisuitzetting of juist de weg terug naar zelfstandig wonen is vaak de aanleiding voor hulpverlening. Ook mensen die uit detentie komen, willen wij helpen een nieuwe start te maken in de samenleving. Een kenmerk van onze doelgroep is dat cliënten veelal te maken hebben met meervoudige problemen, zoals dak- en thuisloosheid, verslaving, schulden, sociaal-psychische problemen en/of onvoldoende sociale vaardigheden en opvoedingsproblemen. Extramuraal Zeeland biedt Ambulante Woonbegeleiding, ‘10’ voor Toekomst en Grijs Genoeg(en). 

Functie

Wij zoeken een vrijwilliger die een 57-jarige dame wekelijks kan bezoeken. Mevrouw is dol op dieren (katten), houdt van poppen en is graag creatief bezig.
Wegens gezondheidsklachten is het van belang dat mevrouw meer in beweging komt. 
Wij zoeken daarom naar een vrijwilligster die naast het bieden van gezelligheid en creativiteit mevrouw ook kan vergezellen tijdens een korte wandeling. 
Ondanks de vele interesses is mevrouw vaak wel wat eenzaam.
Als vrijwilliger draag je eraan bij om mevrouw fysiek in beweging te houden en verminder je haar eenzaamheid, dit alles zal haar welzijn zeker ten goede komen!

Interesse?, reageer dan direct op deze oproep en stuur ons je cv en motivatie.


 

Eisen

-  Je bent betrokken en betrouwbaar
- Je kunt mevrouw motiveren tot een wandeling
- Je bent creatief, gezellig en enthousiast
- Je reageert kalm en kan flexibel zijn

We verwachten dat je respect hebt voor de doelstelling en identiteit van het Leger des Heils. Dat wil zeggen dat je in je houding, handelen en spreken rekening houdt met de christelijke identiteit van de organisatie. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt. De kosten hiervan worden vergoed.
 

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, altijd in beweging zijnde organisatie, waar je van harte welkom bent.
Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst.
Een WA verzekering tijdens de uren vrijwillige inzet.
Reiskostenvergoeding.

 

Contact

Solliciteer dan online.
Wij coördineren daarna een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Of neem contact op met vrijwilligerscoordinatorzwn@legerdesheils.nl
 

Solliciteer direct

Bent u geïntereseerd in deze functie?

Solliciteer