Vrijwilligerfuncties creatief, sportief en mensgericht Voor ons zorgcentrum zoeken wij vele vrijwilligers. Te denken valt aan creatieve of sportieve activiteiten maar bovenal gaat het erom dat je in... Leger des Heils W&G ZWN Dordrecht
Vacaturenummer
  • 106168
Soort werk
  • Verpleging en verzorging
Datum
  • 16/07/2018
Rijbewijs nodig
  • -
Vrijwilligersverzekering
  • -
Reiskostenvergoeding
  • -
BHV nodig
  • -
Onkostenvergoeding
  • -

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Zorgcentrum De Linde is een onderdeel van het Leger des Heils Zuid-West Nederland. De Linde heeft 80 bewonersplaatsen. De Linde richt zich meer en meer op cliënten met meerdere complexe vragen. Naast somatische en psychogeriatrische problemen zien we een toename aan psychiatrie, gedragsproblemen en/of ex-dak- en thuisloosheid. Er willen zijn voor mensen zonder helper, onze missie, krijgt zo ook binnen De Linde steeds meer inhoud. Kortom: een doelgroep met veel uitdaging!

Functie

Wij hebben meerdere functies waarbij wij ondersteuning kunnen gebruiken van vrijwilligers. Dat kan creatief, sportief en mensgericht zijn.
Nog leuker wordt het voor je als je een hobby hebt die je met iemand wilt delen van onze doelgroep. Ook bij onze bewoners geldt: Ieder mens heeft zo zijn/haar wens.
Ben jij gepassioneerd van je hobby? Of heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan willen we graag met je in contact komen.       
 

Eisen

- Je bent trouw in afspraken
- Je bent geduldig
- Eventueel een rijbewijs
- Je hebt affiniteit met de doelgroep
-Je beschikt over voldoende humor en relativeringsvermogen 
We verwachten dat je respect hebt voor de doelstelling en identiteit van het Leger des Heils. Dat wil zeggen dat je in je houding, handelen en spreken rekening houdt met de christelijke identiteit.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt. De kosten hiervan worden vergoed.
 

Arbeidsvoorwaarden

Actief meedraaien in een leuk team van een professionele organisatie voor Zorg & Welzijn.
Een WA verzekering tijdens de uren vrijwillige inzet.
Reiskostenvergoeding.
Je ontvangt een vrijwilligers-voordeel-pas van het SSKW.
Hiermee kun je profiteren van kortingen bij winkels, horeca, evenementen en musea in Dordrecht en omstreken.
Gratis trainingen om je te professionaliseren. 

Contact

Interesse, solliciteer dan direct online!
Voor vragen mail naar: vrijwilligerscoordinatorzwn@legerdesheils.nl
Sollicitatiegesprek gaat in overleg met de kandidaat.

Solliciteer direct

Bent u geïntereseerd in deze functie?

Solliciteer