Interieurverzorgster (vrijwilliger) Ben jij diegene die graag zorg draagt voor een fijne sfeer en leefomgeving voor jongeren die bij ons wonen? De Hoop GGZ Dordrecht
Vacaturenummer
  • 106985
Opleidingsniveau
  • MBO
Datum
  • 20/11/2018
Rijbewijs nodig
  • -
Vrijwilligersverzekering
  • -
Reiskostenvergoeding
  • -
BHV nodig
  • -
Onkostenvergoeding
  • -

De Optimist is een afdeling waar jongeren tussen de 12 en 18 jaar voor een periode van ongeveer 14 weken opgenomen zijn en werken aan diverse problematiek. Een opname is voor zowel jongeren als ouders een ingrijpende stap. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor een zo prettig mogelijke sfeer en leefomgeving voor elke jongere. Als Christenprofessionals die uiting willen geven aan ons geloof stellen we alles in het werk om de jongeren bij ons het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Hieronder valt bijvoorbeeld een veilige, warme sfeer, maar ook uitstraling en hygiene van de ruimtes waarin zij wonen.

Door de wijzigingen in wet- en regelgeving de afgelopen jaren merken we dat er veel gevraagd wordt van onze groepswerkers. Het interieur, het gebouw en de ruimtes krijgen daardoor helaas vaak niet de aandacht die ze nodig hebben, en die we ze willen geven om een prettige leefomgeving te kunnen bieden.

Ben jij iemand die je herkent in de Christelijke identiteit van De Hoop GGZ, en wil je op een praktische manier bijdragen aan het herstel van de jongeren die bij ons komen, dan zoeken wij jou!

Concreet zoeken wij iemand die voor enkele uren per week beschikbaar is om mee zorg te dragen voor de hygiene en uitstraling van de ruimtes.
De jongeren zijn zelf verantwoordelijk voor de slaapkamers en openbare ruimtes, echter door de toegenomen administratieve werkdruk van het personeel blijven er regelmatig zaken liggen, waardoor wij nu op zoek zijn naar iemand die ons praktisch wilt ondersteunen.

Wat bieden wij?
Een vrijwilligerscontract, een prettige werksfeer en een reiskostenvergoeding, maar bovenal, de mogelijkheid om het verschil te maken in de levens van jongeren.

Voel je vrij om contact op te nemen mochten er verdere vragen zijn, en als je je herkent in bovenstaande, solliciteer gerust!

Solliciteer direct

Bent u geïntereseerd in deze functie?

Solliciteer