Voor organisaties

Vrwijwilligerswerk voor organisaties

Er is een hoop werk te doen in uw organisatie. Mooi en belangrijk werk. Zonder de inzet van gemotiveerde en bekwame vrijwilligers blijft er een hoop werk liggen. ProDeo is een landelijk platform voor vrijwilligerswerk bij christelijke organisaties en particulieren. Doordat ProDeo een breed aanbod van actuele vrijwilligersvacatures presenteert vinden steeds meer bezoekers de weg naar onze website. Onze bezoekers zijn christenen die vanuit hun christelijke levensovertuiging graag op vrijwillige basis hun gaven en talenten in willen zetten op de plek die echt goed bij hen past.

Het kloppend hart van ProDeo is de website, maar daarnaast maken we volop gebruik van de social media én van de ‘oude media’: drie keer per jaar verspreiden we een ProDeo-krant met honderden vrijwilligersvacatures in 2.000 kerken.

Lijkt het u interessant om ook gebruik te maken van ProDeo? Bekijk dan hier onze mogelijkheden om neem even contact op met onze projectleider Wijnand Voogdt (wijnand@prodeo.nl / 06 8143 0157).