Home / Organisaties / Operatie Mobilisatie

Operatie Mobilisatie

Wereldwijd lokale kerken ondersteunen in evangelisatie

OM InternationaalOperatie Mobilisatie (OM) zet zich wereldwijd in om samen met lokale kerken de Bijbelse boodschap van het Evangelie te verspreiden. Ruim 3100 mensen uit meer dan 100 landen ondernemen dagelijks tal van evangelisatieactiviteiten, van praktisch werk en ontwikkelingshulp tot straatevangelisatie en jongerenwerk. OM’ers trekken er, vaak in internationale teams, voor korte of langere tijd op uit om Jezus Christus bekend te maken. Een bekend voorbeeld is de Logos Hope, het zendings- en boekenschip van OM.

OM-Nederland

OM-NederlandOM-Nederland zet zich in om Jezus Christus wereldwijd bekend te maken en werft hiervoor mensen en middelen. Het team in Nederland bestaat uit meer dan 70 medewerkers en bevat zowel fulltimers, parttimers als vrijwilligers. Ook zijn er rond de 70 Nederlanders uitgezonden naar het buitenland. Zij gaan voor een half jaar of langer aan de slag als hulpverlener, professional of doen mee met evangelisatiewerk of ondersteunende activiteiten op kantoor: in Nederland, daarbuiten of op het schip de Logos Hope. Ook zijn er ieder jaar rond de 100 mensen betrokken in Short Term projecten (korter dan 6 maanden).

OM: Ook voor jou!

Voor iedere christen is een rol weggelegd in het wereldwijde zendingswerk. Wat is jouw rol: Bidden? Geven? Of misschien wel Gaan? Bekijk de site gerust eens verder en ga er biddend mee aan de slag, wat jouw rol kan zijn in het Koninkrijk van God. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken, zowel part- als fulltime. Ook vrijwilligers en stagiaires zijn welkom bij OM.

Media

Medewerker financiële administratie Internationale zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie 6+ maanden Emmeloord 24 - 32 uur