christelijke boekwinkel ‘de Wegwijzer’

Als medewerkers van de christelijke boekwinkel ‘de Wegwijzer’ willen wij u van harte welkom heten in onze nieuwe winkel. Ook hier hebben wij weer een prachtige variatie aan producten. Dit loopt uiteen van goede lectuur tot een groot assortiment aan wenskaarten, eigentijdse cd’s en dvd’s, diverse cadeau-artikelen en sierraden. Verder zijn wij ook een DHL punt waar u uw pakketjes kunt inleveren of ophalen. Naast alle verkoopartikelen of diensten die we aanbieden, zijn wij altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook vertellen wij u graag meer over de missie van het gebouw waar de boekwinkel sinds september 2016 heen is verhuisd. Graag begroeten wij u binnenkort in onze winkel. De medewerkers

Breath of Holies

Breath Of Holies Worldwide Outreach is an Apostolic, Prophetic and evangelical outreach that is build on the principles of: – prayers with the teaching and practicing of the undiluted word of God; BOH is also one of the fast growing non-traditional and non-denominational bible believing church; that is ordained by God to raise leaders,  ignite fresh fire of Revival in the hearts of many and in the nations of the world, through various outreach programs such as weekly Prayer Rally’s, Strategic and prophetic Evangelism, Orphanage School Programs, Supporting Ministries in-need, Widows program, media ministries, Global Business training seminars and workshops.. ”BOH” is a place of refuge where the weak, the rejected, the criticized the wounded, the hopeless and the broken in the body of Christ find hope, and are restored back to their original divine purpose so they can function and manifest God’s greatness in them as God original intent.

Karunia

Karunia is Indonesisch voor ‘gave’ en verwijst naar de genade gave (kasih=liefde; kasih karunia=genade) van Christus aan Zijn gemeente, waardoor de christen zich aan zijn naaste ‘geeft’. Dit wordt concreet in de taak van de docent die zijn ‘gaven’ ‘geeft’ aan zijn leerlingen. Karunia foundation stimuleert de opleiding van docenten die vanuit innerlijke motivatie zich inzetten voor de ontwikkeling van hun gemeenschappen.

Amarant Reizen

We zijn een christelijke organisatie in hart en nieren. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van Amarant Reizen en Adios Reizen. Onze reizen zijn avontuurlijk, flexibel en vooral onvergetelijk! Daarbij willen we de natuur behandelen met groot respect, op een manier die zich duidelijk onderscheid van wat doorsnee wordt aangeboden.

Adios Reizen

ADIOS Reizen is een reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen, speciaal voor jou! Wij zijn een christelijke organisatie in hart en nieren. Dat komt ook tot uiting in de naam ADIOS Reizen: DIOS is Spaans voor God. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen! Wij geloven in onbeperkt op reis gaan met mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen actief aan een reis deelnemen, mits er goede begeleiding is. Daarom hebben wij met iedere reisbegeleider een persoonlijk gesprek over kwaliteiten, interesses en ervaring in de zorg- en begeleiding.

Beter Uit vakantieparken

Beter Uit vakantieparken biedt haar gasten de gelegenheid vakantie te vieren op de mooiste plaatsen van Europa. Op de vakantieparken in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje worden allerlei activiteiten georganiseerd en is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten!

Familie Verhoef in Portugal

De familie Verhoef woont en werkt sinds 7 jaar in Portugal en ondersteunt kerken en christelijke organisaties. Onder andere de Baptistenbijbelschool in Lissabon. De Verhoefs zijn uitgezonden door baptistengemeente Parousia in Boskoop.

Frontiers

Met liefde en respect nodigen we alle moslimvolken uit Jezus te volgen! Slechts een klein deel van de moslims heeft de kans om een volgeling van Jezus te ontmoeten die hem of haar het Goede Nieuws brengt. Wij werken samen met kerken en gepassioneerde pioniers en teamspelers om bewegingen van Jezus-volgelingen te zien ontstaan in de moslimwereld. Niet om deze onbereikte volken ‘Westers christendom’ op te leggen, maar door hen te laten ontdekken wat het betekent in hun eigen taal en cultuur Jezus te aanbidden als Verlosser en Heer. Met jouw hulp kan dat lukken! Wat is jouw rol?

Kuria

Kuria biedt palliatieve (terminale) zorg in het hospice, vanuit buddyzorg en met advies en informatie van deskundige verpleegkundigen thuis. En doet dit vanuit christelijke naastenliefde.

Siriz

Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap. Wij bieden preventie, ondersteuning en zorg. Door middel van voorlichting onder jongeren willen we het aantal onbedoelde zwangerschappen in Nederland terugdringen. Daarnaast verlenen wij kortdurende en langdurende psychosociale hulp aan vrouwen en mannen die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap. Tevens bieden wij opvang aan zwangere vrouwen zonder woonplek die intensieve begeleiding nodig hebben als voorbereiding op het moederschap op jonge leeftijd. Wij werken in heel Nederland met 45 beroepskrachten en 120 opgeleide vrijwilligers. Siriz is opgericht in september 2010 en komt voort uit de VBOK.

Familie Langman

Youth for Christ

Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren opzoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij de leefwereld van jongeren staan, waardoor we in staat zijn om op eigentijdse wijze het evangelie te vertalen.