Karunia

Karunia is Indonesisch voor ‘gave’ en verwijst naar de genade gave (kasih=liefde; kasih karunia=genade) van Christus aan Zijn gemeente, waardoor de christen zich aan zijn naaste ‘geeft’. Dit wordt concreet in de taak van de docent die zijn ‘gaven’ ‘geeft’ aan zijn leerlingen. Karunia foundation stimuleert de opleiding van docenten die vanuit innerlijke motivatie zich inzetten voor de ontwikkeling van hun gemeenschappen.

Amarant Reizen

We zijn een christelijke organisatie in hart en nieren. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van Amarant Reizen en Adios Reizen. Onze reizen zijn avontuurlijk, flexibel en vooral onvergetelijk! Daarbij willen we de natuur behandelen met groot respect, op een manier die zich duidelijk onderscheid van wat doorsnee wordt aangeboden.

Adios Reizen

ADIOS Reizen is een reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen, speciaal voor jou! Wij zijn een christelijke organisatie in hart en nieren. Dat komt ook tot uiting in de naam ADIOS Reizen: DIOS is Spaans voor God. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen! Wij geloven in onbeperkt op reis gaan met mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen actief aan een reis deelnemen, mits er goede begeleiding is. Daarom hebben wij met iedere reisbegeleider een persoonlijk gesprek over kwaliteiten, interesses en ervaring in de zorg- en begeleiding.

Beter Uit vakantieparken

Beter Uit vakantieparken biedt haar gasten de gelegenheid vakantie te vieren op de mooiste plaatsen van Europa. Op de vakantieparken in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje worden allerlei activiteiten georganiseerd en is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten!

Familie Verhoef in Portugal

De familie Verhoef woont en werkt sinds 7 jaar in Portugal en ondersteunt kerken en christelijke organisaties. Onder andere de Baptistenbijbelschool in Lissabon. De Verhoefs zijn uitgezonden door baptistengemeente Parousia in Boskoop.

Frontiers

Met liefde en respect nodigen we alle moslimvolken uit Jezus te volgen! Slechts een klein deel van de moslims heeft de kans om een volgeling van Jezus te ontmoeten die hem of haar het Goede Nieuws brengt. Wij werken samen met kerken en gepassioneerde pioniers en teamspelers om bewegingen van Jezus-volgelingen te zien ontstaan in de moslimwereld. Niet om deze onbereikte volken ‘Westers christendom’ op te leggen, maar door hen te laten ontdekken wat het betekent in hun eigen taal en cultuur Jezus te aanbidden als Verlosser en Heer. Met jouw hulp kan dat lukken! Wat is jouw rol?

Kuria

Kuria biedt palliatieve (terminale) zorg in het hospice, vanuit buddyzorg en met advies en informatie van deskundige verpleegkundigen thuis. En doet dit vanuit christelijke naastenliefde.

Siriz

Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap. Wij bieden preventie, ondersteuning en zorg. Door middel van voorlichting onder jongeren willen we het aantal onbedoelde zwangerschappen in Nederland terugdringen. Daarnaast verlenen wij kortdurende en langdurende psychosociale hulp aan vrouwen en mannen die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap. Tevens bieden wij opvang aan zwangere vrouwen zonder woonplek die intensieve begeleiding nodig hebben als voorbereiding op het moederschap op jonge leeftijd. Wij werken in heel Nederland met 45 beroepskrachten en 120 opgeleide vrijwilligers. Siriz is opgericht in september 2010 en komt voort uit de VBOK.

Familie Langman

Youth for Christ

Youth for Christ Nederland is een organisatie die jongeren opzoekt op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Onze unieke kracht is dat we dichterbij de leefwereld van jongeren staan, waardoor we in staat zijn om op eigentijdse wijze het evangelie te vertalen.

YWAM Amsterdam

Stichting Jeugd met een opdracht is een internationale christelijke jongerenorganisatie bestaande uit christenen vanuit verschillende kerkelijke richtingen, die als doel heeft om het evangelie van Jezus Christus wereldwijd bekend te maken. Wereldwijd zijn circa 18.000 vrijwilligers fulltime bij projecten van Jeugd met een Opdracht betrokken bij ongeveer 1.100 vestigingen wereldwijd.

Christ’s Hope Nederland

Ons werk In Afrika is aids nog altijd een groot probleem. Miljoenen kinderen lijden door de gevolgen. Doordat ze wees worden of zelf ziek zijn. Voor deze kinderen is zorg nodig. Door het werk van Christ’s Hope ontvangen zij hoop op een betere toekomst, zonder aids. Wij antwoorden hierbij aan de roeping die God ons geeft in Jakobus 1:27, om te zorgen voor wezen en weduwen. Zorg voor kinderen – CarePoints De zorg voor kinderen die lijden door aids staat bij Christ’s Hope centraal. Wij zetten in verschillende landen CarePoints op. Dat zijn steunpunten waar kinderen overdag zorg, onderwijs en de boodschap van hoop krijgen. Lees verder over de zorg voor kinderen. Zorg voor aidspatiënten – Care & Compassion Mensen met aids worden sneller afgewezen of uitgestoten door hun gemeenschap. Het programma Care & Compassion zorgt dat deze mensen in hun thuissituatie de steun en zorg krijgen die ze nodig hebben. Lees verder over de zorg voor aidspatiënten. Methode: Genesis Design Huwelijk. Seksualiteit. Gelijkwaardigheid. Dat zijn moeilijke begrippen. Het preventieprogramma Genesis Design is een hulpmiddel om hierover in gesprek te gaan. En door bewustwording bij jongeren de verdere verspreiding van aids te voorkomen. Lees verder over de methode: Genesis Design. In welke landen? We werken in verschillende landen in Afrika: Oeganda, Kenia, Tanzania, Democratische Republiek Congo, Namibië en Zuid-Afrika. Lees verder over Christ’s Hope international.